Tire Mesleki Eğitim Merkezi

WEB https://tiremem.meb.k12.tr
Adres : Tire Mesleki Eğitim Merkezi İpekçiler Mah. Şehit Mehmet Çoban Bulvarı. No15 35900 Tire İZMİR
VİZYON : Mesleğinde yeterli, ülkesini ve milletini seven, değer veren bireyler yetiştiren en iyi okul olmak.
MİSYON : Atatürk ilkelerini özümsemiş, çağdaş, araştırarak öğrenen, öğrendiklerini yaşama aktarabilen, sektörün tercih ettiği mesleki niteliklere sahip, bireyler yetiştirmektir.
BAŞARILAR :

Yabancı Dil :
Servis :
Ulaşım : Her yarım saatte bir İzmir´den otobüs ile ulaşım imkanı. Aynı zamanda izmir Basmane Tren Garından günün belli saatlerinde karşılıklı tren seferi bulunmaktadır.
Yerleşim Yeri : İzmir İline 80 km uzaklıkta, Batıda selçuk ilçesi, doğusunda ödemiş ilçesi bulunmaktadır
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İzmir ilinin güneyince 80 km. doğuda ödemiş ilçesine 35 km, batıda selçuk ilçesine 40 km mesafededir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :